Kungsmadskolan

På Kungsmadskolan får du chansen att göra det du brinner för, tillsammans med nya kompisar som har samma intresse. När du följer det som inspirerar dig, smittar ditt engagemang av sig på allt du gör i skolan och du når ett bättre resultat. Det ger dig en helt ny inriktning på din skolgång och en nystart på vägen mot vuxenlivet.

Kungsmadskolan - bli den du vill

Vi har ett stort programutbud där du kan välja en utbildning som leder till vidare studier eller jobb. I våra utbildningar varvar vi ofta teori med praktik, gärna med inslag av spännande upplevelser. Genom att se hur saker fungerar på riktigt får du en bättre förståelse och kunskap som du har direkt nytta av. Våra program har många kontakter med arbetslivet, vilket du kan ha nytta av både under och efter gymnasietiden.

Kungsmadskolan är också en mötesplats där många olika människor träffas i spännande möten. Här får alla utrymme att vara som de är och det gör att vi känner en stor gemenskap.

Det trygga klimatet förstärks ytterligare av det stöd vi ger dig. Här lär du känna kunniga och erfarna lärare som är hängivna utöver det vanliga. De stöttar och bryr sig mycket om dig, vilket ger både inspiration och glädje. Det gör det möjligt för dig att lyckas nå dit du vill.

Som elev på Kungsmadskolan får du kreativa och roliga år där du får möjlighet att utveckla ett intresse. Oavsett vad du vill uppnå kommer vi tillsammans göra allt för att hjälpa dig att bli den du vill.

Kungsmadskolan har nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU) i fotboll, handboll och innebandy.

Här kan du bläddra i gymnasiekatalogen för 2018/2019.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kungsmadskolan på sociala medier

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att följa oss på facebooklänk till annan webbplats.

• Kungsmadskolan

Reception