Sjukanmälan

Sjukanmälan kan du göra på flera olika sätt, via internet på skolportalen Dexter, via app i din mobiltelefon eller telefon. Anmälan ska vara hos oss innan klockan 09.00, annars kan det gå ut en notifiering om skolk.

Så gör du på Kungsmad sjukanmälan

Appen som du använder för sjukanmälan heter Dexter. Ladda ner appen till iOs eller Android:

Anmälan kan även göras via Skolportalen Dexterlänk till annan webbplats.

Sjukanmälan görs annars på telefon till Kungsmadskolan.

Myndiga elever sjukanmäler sig själva i skolportalen Dexter och de ska ha fått en inloggning.

För elever som är omyndiga är det förälder/vårdnadshavare som sjukanmäler eleven. Inloggningsuppgifter delas ut vid föräldramöte eller har skickats hem. Har du som vårdnadshavare inte fått brevet eller har problem med anmälan ber vi dig kontakta skolan på telefon.

Är du sjuk och har specialkost

Om du har specialkost måste denna avbeställas om du är sjuk, kontakta Kungsmadskolan.

Senast uppdaterad: 23 september 2020
Kungsmadskolan