Flera förskolor har lediga platser i höst

Behöver du plats på förskola för ditt barn? Det finns flera förskolor som har lediga platser att erbjuda dig.

Barnhänder som leker med garn

Det finns både kommunala och fristående förskolor i Växjö kommun att välja bland och flera har särskilda inriktningar – exempelvis utomhuspedagogik, Montessori, språk, matematik, kreativitet och rörelse.

En ny fristående förskola som har lediga platser, är den nybyggda Växjö Frias Förskola, Torparängen. länk till annan webbplatsFörskolan startar upp i augusti och har en tydlig profil mot hälsa, fysisk aktivitet och språk.

Vill du läsa mer om de olika förskolorna? I länkarna nedan kan du hitta mer information om både kommunala och fristående förskolor:

Växjö kommuns förskolor

Fristående förskolor

Lista på kommunala förskolor i Växjö med lediga platser:

• Förskolan Saga
  • Förskolan Paletten
  • Öjaby förskola
  • Lindö förskola
  • Ulriksbergs förskola
  • Ingelstads förskola
  • Uråsa förskola

Ansök med E-tjänst Dexter

Du som vårdnadshavare ansöker om plats med hjälp av vår E-tjänst Dexter. Du hittar till systemet med hjälp av knappen "Barnomsorgsplats - ansök om plats i Dexter" som ligger direkt under nyhetstexten och från Växjö kommuns startsida.länk till annan webbplats Tänk på att antalet lediga platser varierar för olika ålderskategorier.

Kontakt med utbildningsförvaltningen

Har du frågor om kommunala och fristående förskolor? Kontakta centrala barnomsorgsadministrationen på utbildningsförvaltningen, genom att ringa Växjö kommuns kontaktcenter på 0470-410 00.

Barnomsorgsplats - ansök om plats i Dexter

Senast uppdaterad: 19 augusti 2019