Why not try it

Växjö kommun håller tillsammans med RF SISU Småland och föreningar i Växjö i projektet #whynottryit som riktar sig till ungdomar på högstadiet.

#whynottryit är en idrottsskola för dig som går på högstadiet där du kan testa på olika aktiviteter som du tycker låter spännande eller som du någon gång tänkt att du vill testa. Det krävs inga förkunskaper i någon av aktiviteterna och material kommer finnas att låna.

Hösten 2022 kan du prova på: Aikido, rugby, orientering, boxning och thaiboxning, pistolskytte, boule, street hop, bowling och slotracing.

Anmäl dig till de sporter du vill prova! Länk till annan webbplats.

De aktiviteter (boule, street hop, bowling och slotracing) som kommer genomföras efter höstlovet släpper vi lite senare i höst. Vill du få information om när vi släpper de aktiviteterna kan du maila till Foreningsservice@vaxjo.se.

Alla aktiviteter är i Växjö och du får information om vart aktiviteten kommer genomföras i din bokningsbekräftelse. Tänk på att det finns ett begränsat antal platser till varje aktivitet. Du kan anmäla dig löpande under våren.

Senast uppdaterad: 25 augusti 2022