Student på Kungsmad 2020

Kungsmadskolan kommer att anordna studentutsläpp i samband med skolavslutningen men utifrån rådande situation med Covid-19 kommer planeringen att se annorlunda ut.

Kungsmadskolans studentutsläpp kommer genomföras klassvis under perioden 9-12 juni med ca 4 klasser per dag, se separat schema. Respektive klass kommer få information om vad som gäller under studentdagen.

Det är varje elevs ansvar att lämna skolområdet omedelbart efter utsläpp på ett säkert sätt, för att lämna plats för nästa klass. Begränsat med publik är tillåtet, max två personer per elev. Var inbjuden publik får befinna sig kommer att markeras på skolgården. Det är av yttersta vikt att dessa riktlinjer följs.

Inga övriga större samlingar, ceremonier eller parader kommer att tillåtas. Ingen officiell avslutning i samband med att läsåret slutar kommer att ske för någon årskurs utan respektive mentorer kommer meddela sina klasser hur man avslutar terminen.

Om smittläget i regionen/kommunen förvärras kan ovanstående upphöra att gälla med kort varsel.

Fredag 12/6

Kl.11.00 RL och RLB17

Kl.13.00 HV17

Följ utspringet via livesändning

Under årets student får endast två gäster per elev vara på plats och ta emot studenten på skolgården. Tanken är att övrig familj och intressenter kommer kunna följa studentutspringen via livesändning här på Kungsmads hemsida.

Kungsmad kommer ha en livestream igång under de dagar och tider som utspringet sker.

Mer info och riklinjer finns på Växjö kommuns sida

Senast uppdaterad: 12 juni 2020