Gymnasieskola

Katedralskolan, Kungsmadskolan och Teknikum har tillsammans det största utbildningsutbudet av Växjös gymnasieskolor. Vi hoppas att du ska hitta ett program på våra skolor som passar just dig! Välkommen att söka till oss! 

Här kan du även bläddra i gymnasiekatalogen för 2019-2020länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Öppet hus 2018

Lördagen den 20 oktober är det dags för öppet hus på våra gymnasieskolor i Växjö kommun. Från klockan 9:30 till 14:00 står dörrarna öppna på Katedralskolan, Kungsmadskolan och Teknikum. För er nyfikna går det redan nu att bläddra i vår gymnasiekatalog som ni hittar som länk längst ner på denna sida. Vill man veta mer om våra gymnasieskolor så är det bara att klicka sig vidare till i länkarna ovan till respektive skola.

Varmt välkomna!

Gymnasiekatalogen

I vår gymnasiekatalog hittar du alla spännande program och inriktningar som du kan läsa hos oss. Här finns också mycket information inför ditt gymnasieval. I länken längst ned på sidan kan du bläddra i gymnasiekatalogen för 2019/2020.

Vuxenutbildning

Du som är över 19 år och vill söka en eller flera kurser på gymnasienivå eller vill veta mer om vuxenutbildning kan gå in på www.vaxjo.se/vuxenutbildninglänk till annan webbplats.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 oktober 2018
Förskola och skola