Program på Kungsmad

På Kungsmadskolan får du chansen att göra det du brinner för, tillsammans med nya kompisar som har samma starka intresse. Här kan du välja mellan utbildningar som leder till vidare studier eller jobb. Vad du än väljer använder vi oss av spännande upplevelser för att du ska få en bättre förståelse för det du lär dig.

Som elev på Kungsmadskolan får du kreativa och roliga år där du får möjlighet att utveckla ett intresse. Oavsett vad du vill uppnå kommer vi tillsammans göra allt för att hjälpa dig att bli den du vill.

Kungsmadskolan - bli den du vill.

En person håller en hammare för att bygga någonting.

På bygg- och anläggningsprogrammet kan man lära sig yrken där man bygger.

En person arbetar på undersidan av ett fordon.

På Fordons- och transportprogrammet kan lära sig både praktisk och teoretisk kunskap .

En person sätter pris på en produkt.

På Handels- och administrationsprogrammet får man kunskap inför arbete inom handel, administration, med mera.

En person sminkar en annan person med en pensel.

På Hantverksprogrammet - Frisör/Hår- och makeupstylist får du teoretisk och praktisk kunskap.

Flera personer i profilkläder från Kungsmadskolan står tillsammans, en person håller i "talmanus"-kort.

Hotell- och turismprogrammet förbereder för serviceyrken inom hotell och turism.

En person i skyddskläder och med skyddshandskar svetsar i någon metallbit så svetslågorna gnistrar.

På Industritekniska programmet kan man bland annat lära sig svetsa.

En person lägger på bitar av jordgubb på wienerbröd på en ugnsplåt.

På Restaurang- och livsmedelsprogrammet - Bageri och konditori - får man bland annat lära sig att baka.

En person i svarta kläder ska servera och håller två tallrikar med upplagd mat på.

På Restaurang- och livsmedelsprogrammet lär man sig servering, matlagning och mycket annan kunskap.

En person sitter och läser och pekar i en bok.

Genom att gå Samhällsvetenskapsprogrammet får man bred teoretisk kunskap att bygga vidare på.

Senast uppdaterad: 16 september 2020