Ekonomiprogrammet

Vi erbjuder dig en utbildning som mixar förberedelser inför vidare studier med branschsamverkan. Du får genom utbildningen en framtidstro och kunskap så att du kan utvecklas mot att bli den du vill.

Ekonomiprogrammet

På Kungsmadskolans ekonomiprogram får alla elever en unik företagandeprofil med partnerföretag, mentorskap och projekt som genomförs i samverkan med olika branscher.

Vi erbjuder dig en utbildning som mixar förberedelser inför vidare studier med branschsamverkan genom vårt nära samarbete med företag och skolan. Du som elev läser kurser som är behörighetsgivande till eftergymnasialautbildningar samtidigt som du utvecklar dina egenskaper och får kontakter i branschen. Under andra året ges du möjlighet att genom Ung företagsamhet (UF) starta och driva ett eget företag.

På Kungsmadskolans ekonomiprogram har du APL (arbetsplatsförlagt lärande) i åk 2. I åk 3 genomför du ditt gymnasiearbete i samverkan med branschen.

Inriktning

  • Ekonomi
  • Juridik

Programmet är en del av Växjö idrottsgymnasium.

Ska du söka till gymnasiet hittar du mer information om vårt ekonomiprogram på Gymnasieval.vaxjo.se Länk till annan webbplats.

Relaterade länkar

Kontakter

Senast uppdaterad: 12 februari 2024