Ekonomiprogrammet

Från och med läsåret 21/22 startar Kungsmadskolan upp Ekonomiprogrammet med inriktning ekonomi.

Vi erbjuder dig en utbildning som mixar förberedelser inför vidare studier med branschsamverkan. Eleverna ska genom utbildningen få en framtidstro och kunskap så att de kan utvecklas mot att bli den de vill.

Kungsmadskolans ekonomiprogram har en företagandeprofil genom en tydlig inriktning med partnerföretag (Länsförsäkring Kronoberg, Södra, VISMA och Volvo CE), mentorskap och projekt som genomförs i samverkan med företag, myndigheter och organisationer i olika branscher. Under andra året ges du möjlighet att genom Ung företagsamhet (UF) starta och driva ett eget företag. Här kommer du ha hjälp av rådgivare från våra partnerföretag, andra företag inom branschen och studenter från Juniorledarskapsakademin vid Linnéuniveristetet.

Inriktning

• Ekonomi

Programmet är en del av Växjö idrottsgymnasium.

Ska du söka till gymnasiet hittar du mer information om vårt ekonomiprogram på Gymnasieval Växjö.länk till annan webbplats

Programträffar

Vid informationsträffen kommer du ha möjlighet att få information om programmet.

3 november kl 18.30
11 november kl 18.30
19 november kl 18.30

Mer info hittar du här!länk till annan webbplats