Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Lär dig baka bröd och tillverka härliga konditorivaror eller bekanta dig med helhetsupplevelsen som mat, bra råvaror och god service kan ge. Vi hjälper dig att utveckla dina kunskaper och din hantverksskicklighet för en framtid som bagare eller konditor eller som kock eller servitör i en växande upplevelsebransch.

Känn dofter och smaker – och se direkt resultat av det du gör. Lär dig sälja och exponera dina produkter. Mat i olika former och dryck är något som binder samman alla världens länder. För dig som brinner för yrket finns det möjlighet att jobba eller studera vidare både utomlands och i Sverige.

Inriktningar

  • Bageri och konditori
  • Kök och servering
  • Kök och servering - lärlingsutbildning

Ska du söka till gymnasiet hittar du mer information om vårt restaurang- och livsmedelsproram och inriktningarna på Gymnasieval Växjö.länk till annan webbplats

Programträffar

Vid informationsträffen kommer du ha möjlighet att få information om programmet samt titta på programmens lokaler.

4 november kl 18.00
12 november kl 18.00
17 november kl 18.00

Mer info hittar du här!länk till annan webbplats


Restaurangskolan Meny Vecka 43

Meny vecka 42

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 oktober 2020