Klasskalendrar

Här hittar du klasskalendrar för samtliga klasser i årskus 1 och 2 på Kungsmadskolan.

Samtliga klasser på Kungsmad har en klasskalender. I klasskalendrarna registreras exempelvis prov och schemabrytande aktiviteter. Eleverna får tillgång till sin klasskalender automatiskt via classroom. Lärare och föräldrar har möjlighet att prenumerera på kalendrarna via följande länkar:

ÅK21:
BA21A Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.BA21B Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.BA21C Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. | BA21D Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.BA21E Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
EKO21A Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.EKO21B Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.FAB21 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.FG21 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.FT21A Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.FT21B Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.FT21C Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
HA21A Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.HA21B Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.HA21L Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.HRB21 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.HT21 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.HVF21 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.HVS21 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
IMY21 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.IN21 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.IV21 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.RL21 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.RLB21 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.SAB21 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.SAI21 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.SAL21 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakter

Senast uppdaterad: 21 mars 2022