Klasskalendrar

Här hittar du klasskalendrar för samtliga klasser i årskus 1 och 2 på Kungsmadskolan.

Samtliga klasser på Kungsmad har en klasskalender. I klasskalendrarna registreras exempelvis prov och schemabrytande aktiviteter. Eleverna får tillgång till sin klasskalender automatiskt via classroom. Lärare och föräldrar har möjlighet att prenumerera på kalendrarna via följande länkar:

ÅK22:
AHV22 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I BA22A Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I BA22B Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I BA22C Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I BA22D Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I BA22E Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
EKO22A Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I EKO22B Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I FAB22 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I FG22 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I FS22A Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I FS22B Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I FS22L Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
FT22A Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I FT22B Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I FT22C Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I HA20L Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I HRB22 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I HT22 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I HVF22 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
HVS22 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I IMY22 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I IN22 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I IV22 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I RL22 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I RLB22 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
SAB22A Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I SAB22B Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I SAI22 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. 

Kontakter

Senast uppdaterad: 3 januari 2023