Sjukanmälan

Sjukanmälan kan du göra på flera olika sätt, via internet på skolportalen Dexter, via app i din mobil eller telefon. Anmälan ska vara hos oss innan klockan 09.00, annars kan det gå ut en notifiering om skolk.

Appen som du använder för sjukanmälan heter Dexter och utvecklas av IST. Här nedan finns länkar till nedladdning av appen, till iOs eller Android:

Anmälan kan även göras via Skolportalen Dexterlänk till annan webbplats.

Sjukanmälan görs annars via receptionen på telefon, se kontaktrutan längre ned på sidan.

Myndiga elever sjukanmäler sig själva i Dexter och de ska ha fått en inloggning.
För elever som är omyndiga är det förälder/vårdnadshavare som sjukanmäler. Inloggningsuppgifter delas ut vid föräldramöte eller skickats hem. Har du som vårdnadshavare inte fått brevet eller har problem med anmälan ber vi dig kontakta skolan på telefon, se kontaktrutan nedan.

Om du har specialkost måste denna avbeställas, kontakta köket på telefon, se kontaktruta nedan.

Senast uppdaterad: 6 mars 2019
Kungsmadskolan